Lozerheide

Lozerheide

In Lozerheide vind je geen heide meer, maar een ontzettend rijk loofbos, bezaaid met vijvers, beekjes, kanaaltjes en graslanden. Het eerste deel van de wandeling tot aan de kweekvijvers wandelen we door een dor bos. Vanaf de kweekvijvers begint het bos al wat meer kleur te krijgen. Langs het wandelpad zijn er mooie bloemetjes aanwezig. Vanaf nu wandelen we ook door een mooi groen loofbos, tot aan een grote vijver waar veel ganzen, eenden en meerkoetjes aanwezig zijn. Deze vijver is uitgeroepen tot een 2 sterrenplekje. Even later komen we wanneer we terug in het bos zijn twee bonte spechten tegen.  Eindigen doen we met stukje langs het kanaal te wandelen tot aan de auto.

Hier kan je de gps track downloaden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
https://www.capturethemountains.com/2018/05/09/lozerheide">
Instagram
Spring naar toolbar