Hockai, vallée de La Hoegne

Hockai, vallée de La Hoegne

Luswandeling van 16 km in de omgeving van vallée de La Hoegne 

We wilden graag nog eens in de sneeuw gaan wandelen. Vorige maand waren we al eens gaan wandelen in de Hoge Venen.  Toen lag er een centimeter of twee maar tegenover vandaag was dat maar niks. Vandaag ligt er op sommige stukken een dertigtal centimeter. Wat het wandelen zonder sneeuwschoenen soms wel zwaarder maakt. De wandeling start in het centrum van Hockai en gaat via de oude spoorwegbedding richting vallée de La Hoegne. Deze rivier volgen we een tiental kilometer tot in Solwaster waarna via enkele weilanden en bossen terug naar vallée de La Hoegne wandelen. Vanaf hier volgen we een stukje hetzelfde pad terug tot aan de auto.

Hier kan je de gps track downloaden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
https://www.capturethemountains.com/2018/05/09/hockai-vallee-de-la-hoegne">
Instagram
Spring naar toolbar