De vallei van de Ninglinspo

De vallei van de Ninglinspo

We hebben de blauwe gemarkeerde wandeling gedaan. Het stuk langs de Ninglinspo is prachtig. Maar na drietal kilometer het riviertje stroomopwaarts te volgen, wandelen we weg van het riviertje. We wandelen dan zo goed als de hele tijd over een brede grindweg terug naar beneden. De volgende keer dat we hem nog eens doen volgen we deze route. Maar in het algemeen is het een heel mooie tocht. In de zomer is de afdaling ook veel mooier omdat het bos dan in bloei staat.

Hier kan je de gps track downloaden.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
https://www.capturethemountains.com/2018/05/09/de-vallei-van-de-ninglinspo">
Instagram
Spring naar toolbar