Boshyacinten fotograferen in het Hallerbos

Boshyacinten fotograferen in het Hallerbos

Ditmaal gingen we niet meteen om te wandelen naar het Hallerbos maar eerder om de boshyacinten te fotograferen. We moesten dan ook snel zijn want ze staan maar enkele weken in bloei. De laatste jaren is het Hallerbos ook bekend geraakt bij onze buurlanden en verder. En dit is dan ook te merken wanneer we het bos naderen met de auto. We komen Franse, Spaanse, Italiaanse, Duitse, … nummerplaten tegen. Niet normaal! De wegen rondom het bos zijn oververzadigd. We zijn dan ook blij wanneer we uiteindelijk een plaats vinden om onze auto te parkeren. In het bos zelf is het over de koppen lopen. We wanen ons even in een pretpark. 😀 Het is dan ook geen simpele taak om de boshyacinten te fotograferen zonder dat er andere personen opstaan. Maar het is ons dan toch gelukt om enkele mooie beelden te maken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
https://www.capturethemountains.com/2018/05/09/boshyacinten-fotograferen-in-het-hallerbos">
Instagram
Spring naar toolbar