Bosanemonen in het Mollendaalbos

Bosanemonen in het Mollendaalbos

Wanneer we de auto hebben geparkeerd aan de rand van het Meerdaalwoud steken we de grote baan over en wandelen we het Mollendaalbos in. Het duurt even voordat we de bosanemonen te zien krijgen. In het begin zijn het er maar enkele, maar na een tijdje is het hele bos bedekt met bosanemonen.

Hier vind je een kalender met de bloeiperiodes van de bloemen. Je moet ook een zonnige dat uitkiezen. Bij regen of zwaarbewolkt weer sluiten de bloemen. De bloemen zijn maar enkele weken volledig in bloei.De wandeling loopt voornamelijk door het Mollendaalbos. Het laatste stukje wandel je door het Meerdaalwoud terug naar de parking.

Hier kan je de gps track downloaden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
https://www.capturethemountains.com/2018/05/09/bosanemonen-in-het-mollendaalbos">
Instagram
Spring naar toolbar