Old man of Storr, Skye

Old man of Storr, Skye

Dit is zeker de drukste wandeling die wij gedaan hebben in Schotland. Enorm toeristisch, maar dat is ook wel logisch als je Skye ingeeft in Google kom je als eerste de Old man of Storr tegen. Wij wilden deze highlight uiteraard ook een zien. Je hebt er verschillende routes die je kan nemen. Wij doen een wandeling van een zestal kilometer. Op dit moment is de aanlooproute vrij saai omdat het bos waar je normaal door wandelt volledig gekapt is. Het ziet er allemaal wat triestig uit, maar eens we boven deze gekapte boomgrens zijn is het een aangename wandeling. De Old man of Storr ziet er wel indrukwekkend uit. Wij hebben geluk dat het begint te regenen wanneer we bij de Old man of Storr aankomen. Hierdoor is er zo goed als niemand meer te zien. 🙂

[vimeo 101836684 w=400 h=750]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
https://www.capturethemountains.com/2018/05/05/old-man-of-storr-skye-schotland">
Instagram
Spring naar toolbar