Les échelles de Rochehaut

Luswandeling van 5 km in omgeving van Rochehaut

Les échelles de Rochehaut is een wandeling in de vallei van de Semois. Je wandelt er langs steile afgronden en prachtige rotsformaties. Af en toe overbrug je een grote afstand door een vaste ladder te gebruiken. Deze wandeling is ook af te raden voor mensen die last hebben van hoogtevrees. De route is overal mooi aangeduid, het is wandeling 84. Het is wel belangrijk de wandeling in de juiste richting te maken. Je moet eerst afdalen naar de Semois om daarna via de laddertjes omhoog te klimmen terug naar Rochehaut.

Hier kan je de gps track downloaden.

Hier vind je nog extra informatie over de wandeling.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.